När man skall ha reda på information och få tips om företag som kan leverera de tjänster eller dom saker man är ute efter kan det bli många timmar man sitter och letar efter ett bra alternativ. I många fall är det miljoner träffar när man googlar och hur man skall hitta de som är bra verkar riktigt svårt. Jag tror det är bra om fler börjar med sökmotoroptimering och syns. Då kanske mindre seriösa företag tillslut sjunker lite på listorna. De kan ju i och för sig också jobba med sökmotoroptimering, men det kanske funkar till viss del i alla fall. När jag startade min sida, var det som ett projekt för att lära mig SEO, vilket för den som inte vet står för Search engine optimization eller sökmotoroptimering på svenska. Vad jag tänkte skulle bli enkelt och lätt var egentligen riktigt komplicerat. Det var kul att få lära sig lite om metod och tillvägagångssätt, men om jag skulle behöva synas ordentligt med en hemsida vid något tillfälle, skulle jag utan tvekan ta in folk som kan det där med sökmotoroptimering och vet hur man skall göra. Jag har kanske lite hjälp av grundkunskapen när jag bygger själva sidan om jag kan optimera den på ett vettigt sätt, men sedan faller det nog rätt så platt om man inte får hjälp med resten av arbetet med just sökmotoroptimering.

Idag skall jag vara på jakt efter ställen som har outletpriser på skor. De jag brukar ha är ett par väl använda timberlandkopior och efter flera år av snö och lera har nu sulan mer eller mindre trillat av vilket gör dom till ett ganska tråkigt alternativ att använda. I vilket fall här i Norden var höst innebär en luftfuktighet likt atlantens undre domäner. Det kanske finns en eller annan sida som har jobbat på med sin sökmotoroptimering. Skall ha det i minnet när jag sitter och letar. Kan ju alltid vara roligt att känna till vilka som tänker strategiskt och vilka som inte gör det. Hemsida är det nya första intrycket till stor del så det är viktigt att allt ser bra ut och att man framförallt hittar dit.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *