Man bör studera närmare hur lätt söktjänsternas robotar kan förstå vad sidan handlar om. Detta är viktigt ur en rent strategisk synvinkel eftersom söktjänsterna, exempelvis Google och Yahoo!, strävar efter att hitta och indexera sidans innehåll. En analys av webbplatsen bör leda till olika åtgärdsförslag utifrån kundens specifika behov, dennes webbsida, förutsättningar och den aktuella konkurrenssituationen på de sökord som är relevanta för sajten. Varje företagares dröm är förmodligen att man vill bli bäst och störst inom just det område där man är verksam. Sökmotoroptimering.

”Om man leker med tanken att sökmotoroptimering de facto hjälper dig som företagare att synas på webben inför hela världen så förstår vem som helst att inget företag kan överleva i långa loppet utan sökmotoroptimering.”


One Comment

  1. Ronja Hedlund
    Posted 9 september, 2011 at 11:10 | Permalink

    Det bästa med sökmotoroptimering är att man som företag blir synlig i hela världen, inte bara i det egna närområdet.Vi fick en rejäl skjuts framåt när vi lät ett sökmotoroptimeringsföretag hjälpa oss med vår hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *